Jessie aan de drank door Billy?

Jessie aan de drank door Billy?

Nog meer nieuws uit Utopia van afgelopen nacht. Jessie en Billy praten over het verleden van Jessie. Op het rokersbankje vond dit gesprek plaats. Jessie stelt zich kwetsbaar op en hier heeft Billy dan weer respect voor. Zelf vindt Jessie het heel moeilijk om over zijn gevoelens te praten en hij heeft het gevoel dat Billy hem pusht.

Wat later vraagt Jessie aan Jacco of hij even met hem wil schommelen en of hij een biertje voor hem wil pakken. Billy vindt dit alleen geen goed idee dit omdat er al genoeg alcohol is genuttigd. Maar enkele minuten later vertrekken de twee heren toch richting de schommelbank, bewapend met een glas bier en een wijntje. Victoria adviseert de twee om naar bed te gaan, want ze is bang dat de situatie uit de hand gaat lopen. Jessie legt nogmaals uit dat Billy hem pushte toen hij zich kwetsbaar opstelde. Victoria antwoordt dat ze met Billy zal praten en stuurt Jessie naar zijn eigen bed. Een half uur later kruipt Jessie alsnog bij Billy in bed en dit draait uit op een ruzie. De twee verlaten een paar keer het cordwood, maar vallen uiteindelijk toch samen in slaap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *