Rowena probeert zich af te sluiten van Jessie en Billy

Rowena probeert zich af te sluiten van Jessie en Billy

We schreven al over de ruzie van afgelopen nacht tussen Jessie en Billy. Ruud heeft er ook iets van meegekregen en besluit dit even te bespreken met Rowena…

Ruud vertelt aan Rowena dat hij de twee heeft horen schreeuwen. Jessie is hypocriet gaat hij verder. Hij misdraagt zich door zoveel te drinken. En elke keer als mensen drinken dan gebeurt er wel wat voegt hij eraan toe. Rowena antwoordt dat ze zich probeert af te sluiten van Jessie en Billy. Maar ik had wel door dat er iets aan de hand was voegt ze eraan toe. Ik ben naar beneden gelopen en zag Billy en Victoria praten met elkaar. Ruud vindt het op zijn beurt maar irritant als hij wakker wordt gehouden door andere mensen en de daarbij horende geluiden. Rowena heeft er wel een oplossing voor. Je kunt de volgende keer ook naar mij komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *