Billy wil los van Jessie staan, einde relatie?!

Billy wil los van Jessie staan, einde relatie?!

Billy is het na de nachtelijke ruzie met Jessie helemaal zat en besluit bij Ruud haar hart te luchten…

Op de bank vertelt Billy dat Jessie iets te diep in het glaasje had gekeken. Hij bleef tot diep in de nacht praten over allerlei problemen. Het ging maar door voegt ze eraan toe. Ook laat Billy weten dat de alcohol volgens haar de oorzaak was. Maar dat is nog geen excuus benadrukt ze. Ik ben niet naar Utopia gekomen voor een relatie en de situatie begint nu uit de hand te lopen. Ik moet mijn handen ervan af trekken gaat ze verder. Ruud lijkt het met haar eens te zijn en reageert dat het ook zonde is van haar tijd. Het is tijd voor mijzelf, ik wil los staan geeft Billy dan toe. Vervolgens geven de twee elkaar een knuffel. Betekend dit het einde van de relatie tussen Billy en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 12:34

    Hier blijkt maar weer uit dat Billy niet eerlijk is. Het kwam niet perse door de drank(die ze hem zelf in schonk)Maar ze bleef hem steeds pushen om kwetsbare dingen te zeggen waar Jessie nog niet aan toe was. Ze is nu verdrietig????? Aan haar zelf te danken .Zij wilde toch niet meer. Ze had niet verwacht dat jessie het beter vond een eind aan te maken. Zij zal het moeilijk krijgen. —-Ik vind het zelf wel jammer vond hen een leuk stel. Zij waren de reden dat ik weer vaker keek. Dus kan weer afbouwen om nog veel te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *