Victoria gaat vandaag in hongerstaking

Victoria gaat vandaag in hongerstaking

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo heeft Victoria een mail ontvangen over de huidige situatie in Lesbos.

Victoria leest dat er onder andere rellen hebben plaatsgevonden in en rondom het vluchtelingenkamp waar ze is geweest. Het duurt niet lang voor ze emotioneel emotioneel wordt van dit nieuws. Terwijl ze huilend naast Benjamin zit, komen een aantal bewoners haar troosten. En besluiten een centraal te houden, omdat Victoria iets tegen de groep wil zeggen. Terwijl de bewoners op de bank zitten, geeft Victoria aan dat dit een belangrijk moment voor haar is. Ze vertelt over de hongerstaking die in het kamp plaatsvond en de brandstichtingen en vechtpartijen die volgden.
Ze laat aan de bewoners weten dat het haar veel doet en dat ze zich ongelooflijk klein voelt. Ze wil dat de bewoners niet vergeten wat de echte realiteit is en dat ze dankbaar moeten zijn voor de dingen die ze hebben. Victoria zal een oproep in de Utopia Courant doen, zodat mensen kunnen doneren. Ook geeft ze aan dat ze vandaag niet zal eten en drinken. Dit doe ik omdat ik solidair wil zijn met de vluchtelingen op Lesbos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *