Jessie en Billy hebben geen relatie meer

Jessie en Billy hebben geen relatie meer

Na de nachtelijke ruzie tussen Jessie en Billy besluiten de twee eindelijk eens met elkaar te praten. Dit deden de twee op de schommelstoel.

Jessie begint het gesprek en zegt dat hij zichzelf kwijt is geraakt. Ik heb ruimte nodig om mij op mezelf te focussen. We moeten echt afstand nemen voegt hij eraan toe. Ook Billy lijkt het ermee eens te zijn. Zij vindt dat ze allebei de ruimte nodig hebben. Niet alleen meer tijd om aan hun eigen doelen te werken, maar ook meer tijd om met andere bewoners door te brengen. We trekken elkaar op dit moment naar beneden vult Jessie aan. Billy zegt dan dat Jessie vannacht over de streep is gegaan en dat dat de druppel was die de emmer deed overlopen. Jessie is zich hier bewust van en zegt dat hij aan zichzelf moet gaan werken. De twee houden zielsveel van elkaar, maar van een relatie is geen sprake meer. Ik waardeer het dat je er voor mij bent, maar dat zal vanaf nu in een andere vorm moeten zijn sluit Jessie het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *