Er wordt veel gesproken over de relatiebreuk van Billy en Jessie

Er wordt veel gesproken over de relatiebreuk van Billy en Jessie

Na de relatiebreuk van Billy en Jessie wordt er nog veel over gesproken. Hieronder beschrijven we dat voor je.

In de keuken vraagt Benjamin aan Billy of het goed gaat. Billy vertelt dat het uit is met Jessie en dat de twee zich op zichzelf gaan focussen. Ze laat weten dat het zo beter is en vervolgens geeft Benjamin haar een knuffel. Ook Gina en Karin komen erbij om Billy een kus te geven. Maar als we Billy mogen geloven dan gaat Jessie het veel zwaarder krijgen met de relatiebreuk. Romy reageert verbaast wanneer ze achter het nieuws komt. En vertelt dan ook aan Billy dat ze dacht dat het goed ging tussen hen. Billy antwoordt dat ze het leuk hebben samen maar dat deze beslissing op dit moment beter is voor beiden. Romy begrijpt het en ziet dat Jessie in de knoop zit met zichzelf, maar dit zag ze niet aankomen.

In de woonkamer komt Rowena Jessie een knuffel geven en ze laat weten dat Jessie kan vertrouwen op de groep. Jessie antwoordt dat hij Billy leuk vindt, maar dat hij zichzelf de laatste weken is kwijtgeraakt door te vluchten naar Billy. Ik vind het moeilijk dat we elkaar wel moeten zien elke dag. Volgens Rowena komt het allemaal wel goed. Als Jessie wat later buiten staat, komt Bas vragen hoe het met hem gaat. Jessie reageert dat het goed gaat en dat het beter is op deze manier. Ook Do komt erbij staan en vertelt dat ze het knap vindt, dat Jessie zelf tot dit inzicht is gekomen. Ze is trots op hem en Bas laat weten dat Jessie altijd met hem kan praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *