Jessie gaat na de relatiebreuk in het cordwood slapen

Jessie gaat na de relatiebreuk in het cordwood slapen

Bas en Jessie zitten op de bank en praten over Jessie’s nieuwe slaapplek. Jessie moet nu ergens anders slapen omdat hij geen relatie meer met Billy heeft.

Jessie zegt tegen Bas dat hij naar de slaapkamer wil lopen maar dat het niet kan omdat Billy daar ligt. Ik vind het belangrijk om fysiek afstand van elkaar te nemen benadrukt hij. Ook al is het verleidelijk om naast elkaar te gaan liggen, het zal de situatie niet helpen volgens Jessie. Ik wil nu alles op een rijtje wil hebben. Bas vraagt nieuwsgierig waar Jessie voortaan gaat slapen. Jessie antwoordt dat hij voorloping in de cordwood zal liggen. Ik weet niet of het ooit nog goed gaat komen. We kunnen het leuk hebben samen, maar we kunnen het elkaar ook echt moeilijk maken voegt hij eraan toe. Je kent elkaar na 7 weken nog niet genoeg. Bas is het daarmee eens maar beseft daarna lachend dat hij er niets over te zeggen heeft. Ik en Do waren na een week al een stel legt hij verder uit. Jessie grapt dat Bas het verkeerde voorbeeld heeft gegeven en dat dit allemaal zijn schuld is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *