Romy emotioneel na presentatie van World Animal Protection

Romy emotioneel na presentatie van World Animal Protection

We schreven zojuist al over World Animal Protection die op bezoek was in Utopia. Twee medewerkers kwamen wat vertellen over dierenleed door middel van een presentatie. De presentatie zit er inmiddels op en heeft er bij sommige bewoners in gehakt. Zo ook bij Romy, ze was in tranen. Victoria besloot haar te troosten. Gaf haar een knuffel en benadrukt dat het goed is om haar tranen te laten gaan. Ze voegt eraan toe dat het belangrijk is om dit gevoel om te zetten in actie. Je kunt nu mensen inspireren en je steentje bij kan dragen voegt ze eraan toe. Romy antwoordt dat ze niet begrijpt hoe zulke dingen kunnen gebeuren. Victoria reageert dat er veel systemen in de wereld zijn die niet kloppen, waar de mens verantwoordelijk voor is. Ik vind het mooi dat je je zo voelt maar je kunt er iets mee doen benadrukt ze. Je kunt er ook zelfvoldoening uithalen. Denk jij dat Romy er daadwerkelijk iets mee zal doen? En strijden tegen dierenleed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *