World Animal Protection arriveert in Utopia

World Animal Protection arriveert in Utopia

Na het centraal waar we over schreven is er uiteraard nog meer gebeurd in Utopia. Zo hebben de bewoners momenteel bezoek. Vandaag komen namelijk twee mensen van World Animal protection langs in Utopia. De organisatie had een mail gestuurd naar Bas met de vraag om langs te komen zoals we eerder al omschreven. De mensen van deze organisatie komen iets vertellen over het dierenleed. Hartelijk worden de twee ontvangen en krijgen wat te drinken aangeboden. Ze praten gezellig met Bas wat bij. En de dierenvriend vertelt wat over de plotselinge dood van Utopia eend Babyface. Ook vertelt hij over de veganistische levensstijl van sommige bewoners. Dan is het tijd voor de presentatie, alle bewoners hebben zich verzameld op de bank en luisteren aandachtig naar deze presentatie. De medewerkers vertellen over de verschillende projecten die lopen bij de organisatie waar ze voor werken en over dierenleed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *