Billy in tranen door verveling

Billy in tranen door verveling

We omschrijven nog wat nieuws vanuit Utopia van afgelopen avond. Billy lag namelijk huilend op bed en Jessie ging even bij haar kijken.

Ik irriteer me gewoon zegt Billy als Jessie bij haar komt zitten. En legt uit dat haar irritaties voortkomen uit verveling. Omdat er op dit moment geen budget is voor een nieuwe investering heb ik niks te doen en dat maakt me verdrietig voegt ze eraan toe.  Jessie is ondertussen achter haar gaat liggen en vraagt of ze met hem bij Baas Beach komt zitten. Hij probeert haar vervolgens op te vrolijken door erg luchtig te doen. Terwijl hij grapjes blijft maken staan de twee op. Jessie zegt tegen Billy dat ze zich aanstelt. Als Billy hier wat van zegt schiet Jessie in de lach maar Billy kan op dit moment niet lachen. Dan bemoeit ook Ruud zich met het gesprek. Ruud lacht met Jessie mee en neemt Billy evenmin niet serieus. Billy kan dit niet waarderen en zegt met trillende stem dat ze het niet leuk vindt van de jongens en dat ze allebei moeten oprotten. Maar de jongens houden vol en krijgen haar uiteindelijk toch aan het lachen. Eind goed al goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *