Recordpoging van Rianne in gevaar?

Recordpoging van Rianne in gevaar?

Jessie neemt plaats achter de computer en besluit de mail te checken. En hij ontdekt een mail die voor Rianne bestemd is. Jessie besluit het gelijk met haar te delen. Het is namelijk een bijzondere mail van het bedrijf After Eden, het bedrijf die Rianne zou sponsoren voor haar recordpoging BH’s losmaken. Terwijl Rianne en Billy meekijken, leest Jessie de mail voor. In de mail staat dat er een factuur naar het bedrijf is gestuurd, maar dat ze niet weten wat hiervan de bedoeling is. Vol verbazing vraagt Jessie aan Rianne of ze alleen een mail heeft gestuurd met enkel de factuur, zonder begeleidende tekst. Hij wijst Rianne erop dat de factuur ook een bedrag van 630 euro bedraagt, terwijl haar afspraak met het bedrijf 600 euro was. Jessie spreekt Rianne verder toe door te zeggen dat ze op dit moment blij moeten zijn dat er bedrijven zijn die nog zaken willen doen. Dat het bedrijf haar geld wil voorschieten en haar wil helpen haar droom te verwezenlijken. Hij vindt het niet netjes dat ze een zakelijke mail heeft gestuurd zonder een begeleidende tekst toe te voegen. Rianne geeft aan dat ze het begrijpt en besluit een nette mail terug te sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *