Omzet van de diner show valt tegen

Omzet van de diner show valt tegen

Wat gebeurde deze morgen allemaal in het beloofde land wat Utopia heet? We hebben een samenvatting van deze ochtend gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Om 08:00 uur zijn Jessie en Billy die samen in het cordwood hebben geslapen, al wakker. De twee kruipen onder de dekens dicht tegen elkaar aan. Niet veel later staan de twee op om zich aan te kleden en naar buiten te gaan. Als Jessie en Billy buiten zitten bekijken ze het terrein. Zie zien dat er nog een paar restanten van het 1000 dagen feest te zien zijn. Zoals de koel en tap wagen. Jessie merkt op dat dit deze vrijdag opgehaald  moet worden maar dat dit veel eerder had moeten gebeuren. Maar ik wil graag dat Benjamin als eventueel aanstaande koning dit regelt voegt hij eraan toe. Dan heeft hij de kans om zich te bewijzen gaat hij verder. Billy moet hierom lachen. De twee praten even over het koningschap en zijn het erover eens dat het idee van Benjamin niet gaat werken.
Om 08:50 slapen de meeste bewoners nog. Romy bevindt zich op dit moment in de badkamer en is bezig met haar haren. Jessie telt wat later het geld van de dinner show van afgelopen avond. In zichzelf mompelt hij dat hij niet tevreden is over de opbrengst van de door Cees georganiseerde avond. Als Rowena en Romy achter de computer zitten komt Jessie bij hen staan om te vertellen dat hij een tijdlimiet wil voor het centraal. Volgens hem mag het centraal maximaal een uur duren. Rowena en Romy vinden dit een goed idee. En dit centraal is momenteel aan de gang waar we zo op terug gaan komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *