Ruud verklaart de liefde aan Rowena

Ruud verklaart de liefde aan Rowena

Afgelopen avond vond de diner show plaats in Utopia. Ruud en Rowena hadden toen een gesprek met elkaar. Waarin Ruud de liefde verklaarde tegenover Rowena…

De twee flirten afgelopen avond flink met elkaar. Uiteindelijk ontstond er een serieus gesprek tussen hen. Zo vertelt Rowena dat hij haar niet mag kwetsen. En voegt eraan toe dat ze bang is. Bang dat ze niet goed genoeg voor hem zal zijn. Ruud vraagt verbaasd waarom hij haar ooit zou kwetsen. En vraagt of ze bang is dat hij bij haar weggaat of dat hij haar zal verlaten voor een ander. Door te zeggen dat hij alles eerlijk aan haar toegeeft probeert hij haar gerust te stellen. Dan begint Rowena over de situatie in de hottub. En legt uit dat Ruud toen, waar Billy bij was, heeft gezegd dat hij niet verliefd is. Ruud reageert dat Rowena zich geen zorgen hoeft te maken. Ik ben gewoon verliefd op je benadrukt hij. En zegt tegen haar dat hij Rowena perfect vindt. Ik val alleen op echte chicks, dat is niet altijd gelukt maar nu wel voegt hij eraan toe. Rowena lijkt weer gerust gesteld en geeft haar “vriend” een knuffel… Wanneer zou Ruud Rowena officieel verkering vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *