Billy en Jessie praten wederom over hun relatie

Billy en Jessie praten wederom over hun relatie

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo hebben Jessie en Billy een gesprek gehad. Vannacht was dat ook al het geval waar we over schreven. En ook deze keer ging het over hun relatie. Want hoe zit het nou tussen de twee? Billy en Jessie besluiten er op het rokersbankje even over te praten.

Billy heeft gisteren aangegeven dat ze de band tussen haar en Jessie te belangrijk vindt om weer in hetzelfde patroon te vervallen. Jessie komt hier nu op terug en zegt dat hij het fijn vindt dat Billy dit heeft gezegd. Ook geeft hij aan dat het voor hem de eerste keer is dat hij in zo een situatie zit. Billy antwoordt dit al vaker te hebben meegemaakt. En daarom neemt Jessie haar advies aan om het rustig aan te doen om zo niet onnodig dingen kapot te maken. We hebben ook alle tijd van de wereld voegt hij eraan toe. Billy laat op haar beurt weten dat ze gewend is keuzes te maken op basis van haar gevoel. Dit keer wil ik het anders doen benadrukt ze. Ik wil net als jou vanuit verstand handelen. De twee zijn het erover eens dat dit een verstandige keus is. Ze vinden het allebei prettig om bij elkaar te zijn en willen rustig aan hun band werken. Billy sluit het gesprek af door te zeggen dat ze Jessie ontzettend knap vindt en ze vanavond graag bij hem slaapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bertie at 22:20

    wat is dit voor een schijnvertoning.. Het lijkt wel de Billy/Jessie soap, met daarnaast de Ruud en Rowena comedy.Het geleuter en gedraai en vooral het arrogante gedrag van die 4. Ik moet lachen en blijf grinniken.
    Waar zijn de andere utopianen. Ik lees niets over Benji, Cemal, doen die nog mee. ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *