Ruud en Rowena hebben het steeds gezelliger

Ruud en Rowena hebben het steeds gezelliger

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Het is de laatste tijd erg rustig in het beloofde land. Maar goed we kunnen weer wat schrijven over de liefde in de loods. Zo hadden Billy en Jessie afgelopen avond een gesprek over hun “relatie”. De huidige situatie wordt doorgenomen. En vooral de verschillen tussen de twee. Zo gaat Billy er voortaan alles uitgooien en Jessie wil eigenlijk niet over zijn gevoel praten. Om een lang verhaal kort te maken, Jessie verklaard weer de liefde en geeft toe dat hij toch wat meer over zijn gevoelens moet praten.

Ruud en Rowena hadden het dan een stuk gezelliger. De twee waren klef bezig. Er werd volop gezoend. Rowena vraagt zich op een gegeven moment af of ze nou iets hebben waarop Ruud dit bevestigd. Wat later duiken de twee in bed waar nog geknuffeld wordt maar meer ook niet. En nog wat later gaat Ruud nog naar de dieren en besluit daarna zijn eigen bed in te gaan… Dat was afgelopen nacht wel zo’n beetje. We komen snel weer terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *