Ruzie tussen Do en Karin

Ruzie tussen Do en Karin

Ruzie in het land wat Utopia heet. Dit keer tussen Do en Karin, de twee hadden ruzie over de taakverdeling van de dinnershow.

Terwijl Do bezig is met de taakverdeling, loopt ze naar Karin toe om te vragen wat zij wil doen met de afbouw. En vraagt of Karin het goed vindt om de afwas te doen. Dit wil Karin niet in haar eentje doen zo laat ze weten. Dit omdat ze op de avond al veel doet. Do merkt vervolgens op dat iedereen veel werkt, omdat het een evenement is. Het gesprek verandert in een heftige discussie en Do loopt huilend weg. Victoria loopt met haar naar buiten en vraagt wat er aan de hand is. Do lucht haar hart en vertelt dat ze woest is. Dan komt Karin naar buiten lopen en vertelt Do dat ze zich het niet zo moet aantrekken. Ik vind het raar dat we zomaar op de afwas wordt gezet legt ze verder uit. Maar dit valt niet in goede aarde bij Do. Ze vindt dat Karin niet op de juiste manier kan communiceren en dat ze alleen Karin probeerde te helpen. Soms begrijp ik gewoon niet hoe jij hebt leren communiceren voegt ze er schreeuwend aan toe. En kapt de discussie af door aan te geven dat ze ver in haar woede zit en even tot zichzelf moet komen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *