Problemen voor het diner van Cees

Problemen voor het diner van Cees

Vanavond is er een groot diner voor 27 gasten in Utopia. Wat voor veel werk zorgt bij Cees. Maar niet alles loopt even soepel…

Vandaag begon wat rumoerig voor Cees. Na een slechte nacht komt Jessie ook nog eens met het nieuws dat Cees te laat is voor het nabestellen van producten voor dit diner. Cees vindt echter dat Jessie hier aan had moeten denken, maar het is Cees zijn verantwoordelijkheid en Jessie heeft geen zin om achter hem aan te blijven lopen. Mopperend gaat Cees achter een computer zitten om te proberen nog wat bestellingen te plaatsen voor vanavond en uiteindelijk neemt Jessie naast hem plaats om hem rustig te helpen. Gelukkig kan er na een kort telefoongesprek nog nabesteld worden. Ze verdelen de taken en Benjamin helpt met het maken van de soep. Eind goed al goed!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *