Wolter Kroes wil een concert geven in Utopia

Wolter Kroes wil een concert geven in Utopia

Wolter Kroes is na twee jaar weer in Utopia. Hij laat weten diep onder de indruk te zijn. Er is volgens hem ontzettend veel veranderd. Maar Wolter heeft ook nog ander nieuws en vraagt of iedereen wil gaan zitten, want hij heeft een idee. We gaan het helemaal anders doen gaat hij enthousiast verder. De bewoners zijn erg nieuwsgierig. En Wolterlaat weten dat hij van plan is een groots concert te organiseren. Zijn nieuwe album komt bijna uit en alles staat in het teken van oude artiesten, onder begeleiding van een groot orkest. Daarna stelt hij voor om alles is een jaren ’50 thema aan te kleden, inclusief de bewoners en bezoekers. De bewoners juichen, want dit zien zij natuurlijk wel zitten. Mooie jurken, sigaren en smokings. Ze kunnen ermee aan de slag. Mis deze Live in de Loods dus niet en wees erbij op 20 oktober!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Jeannet at 00:01

  Vorig jaar was ik bij live in de loods (Nick & Simon). Ik kom graag in Utopia, ik bracht er de caravanspullen voor Dominique, ik bezocht meerdere Utopia markten, maar naar live in de loods met Wolter Kroes! 🙁 Geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt !

  Wolter Kroes werd uit de lappenmand gehaald met het nummer “ik ben je prooi” dat hij samen met Isabella Smit in Utopia zong.

  Via insiders vernam ik dat Wolter Kroes ook beloofd had Isabella in haar zangcarrière te helpen.
  Dit heeft hij NIET gedaan.

  En daardoor heeft Wolter Kroes bij mij afgedaan. Dus hij doet maar, maar ik ga er absoluut niet heen. Puur een principe kwestie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *