Romy krijgt voorlopig geen investeringsgeld

Romy krijgt voorlopig geen investeringsgeld

Terwijl Jessie en Victoria samen met Gina achter de computer de mail lezen begint Victoria over Romy. Ze vindt het maar gek dat Romy de nagelopleiding niet afmaakt. Er is namelijk een deal gesloten waarmee Romy alle spullen voor de salon kreeg, op voorwaarde dat ze een gecertificeerde salon zou openen. Als Romy de opleiding niet afmaakt, kan ze de spullen dus niet verkopen. Jessie laat weten bang te zijn dat ze moeten betalen voor de producten die al wel gebruikt zijn. Gina oppert dat Romy de opleiding af maakt en de producten te laten staan en daarmee de nagels van de bewoners te doen. Zodat er geen extra kosten zijn. Victoria is het hier op haar beurt niet mee eens, dit omdat er een deal is gemaakt met het bedrijf. Ze vindt het erg onprofessioneel om de spullen te houden, alleen omdat het anders geld kost voor de BV. Jessie en Victoria besluiten later te kijken welke facturen nog openstaan. Terwijl ze weglopen, zegt Jessie dat het belangrijk is om dit in de toekomst te voorkomen. Victoria is het met hem eens benadrukt dat ze er zakelijk gezien niet blij mee is. Jessie reageert dat Romy er vanuit kan gaan dat ze zolang ze hier zit even geen investering kan krijgen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *