Ruud spreekt Jessie aan na een opmerking die hij maakte tegen Rowena

Ruud spreekt Jessie aan na een opmerking die hij maakte tegen Rowena

Rowena heeft in het centraal van vandaag vertelt dat ze het leuk vindt dat de dieren loslopen, onder andere ook Bender. Jessie merkte toen op dat ze dat alleen zegt omdat Bender van Ruud is. Nadat Rowena Ruud hierover heeft ingelicht besluit hij naar Jessie toe te lopen om hem te confronteren. Jessie legt uit dat hij heeft gezegd dat hij geen zin heeft om de dierenpoep op te ruimen. Ruud vraagt vervolgens op sarcastische toon of het van belang is dat Jessie daar geen zin in heeft. Jessie antwoordt dat in het centraal bleek dat hij niet de enige is die hier zo over denkt. Ik vindt het kortzichtig van je om zo te oordelen terwijl je er niet bij was voegt hij eraan toe. Daarna loopt Jessie weg maar Ruud loopt hem achterna en vervolgt de discussie. Ruud zegt tegen laat Jessie dat het hem om de opmerking tegen Rowena gaat. Hij vindt dat Jessie niet zo een opmerking moet maken. Jessie antwoordt dat hij het leuk vindt dat de dieren loslopen, maar dat ze zorgen voor onnodige discussies en dat hij daar geen zin in heeft.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *