Cees en Victoria vinden het vergaderen in Utopia hypocriet

Cees en Victoria vinden het vergaderen in Utopia hypocriet

Cees vindt dat de manier van vergaderen de Utopianen niets oplevert.

Tijdens het centraal van vanmiddag zijn er een hoop lopende zaken besproken. Zoals wel vaker de laatste tijd was Cees hier niet bij aanwezig. Jessie heeft hem achteraf bijgepraat en heeft de belangrijkste punten uit het centraal met hem besproken. Maar de oudste bewoner van Utopia vindt dat de manier van vergaderen op deze manier niets oplevert. Hij besluit zijn ongenoegen met Victoria en Karin te delen. Cees laat de twee weten het frappant te vinden dat er wederom urenlang is gepraat en dat er telkens niets concreets wordt afgesproken. Ze vergaderen vaak maar er verandert niets voegt hij eraan toe. Victoria snapt zijn frustratie en kan zich daar volledig in vinden. Volgens haar roepen mensen hard omdat ze bang zijn buiten de boot te vallen, maar komt vervolgens niemand zijn beloftes na. Ze noemt de leidraad van de afgelopen bijeenkomsten hypocriet en is helemaal klaar met vergaderen zoals het nu gaat. Ben jij het met Cees en Victoria eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *