Een aantal bewoners hadden een vergadering over de samenleving

Een aantal bewoners hadden een vergadering over de samenleving

Een aantal bewoners hadden een vergadering over de samenleving. In dit bericht lees je de besproken punten terug.

Gina vindt het vervelend dat er dingen worden gebruikt en vervolgens niet terug worden gelegd. Hierdoor wil ik geen dingen meer opruimen, omdat niemand zijn best doet om de loods schoon te houden voegt ze eraan toe. Karin is het hiermee eens en stelt dat dit het grootste probleem is. Victoria stelt vervolgens voor om het schoonmaakrooster te koppelen aan het afwasrooster, zodat iedereen kan zien wie het laat liggen. Gina en Cemal zullen de aanspreekpunten zijn voor als de taken niet worden gedaan.

Dan begint Gina over de toiletten, ze vindt het niet leuk dat veel bewoners geen rekening houden met Karin die de wc’s schoonhoudt. Rowena stelt voor om de wc’s gezelliger te maken en te versieren. Victoria merkt op dat het middelste toilet verstopt is en vindt het vervelend dat niemand hier melding van heeft gemaakt. De groep besluit hier na de vergadering iemand voor te gaan bellen. Cemal begint dan over Boer John, hij heeft de bekende boer gebeld. Hij wil namelijk dat Bender in het weiland komt, zodat er geen koeienpoep op het terrein meer zal liggen. Daarna ontstond er een ruzie waar we al over schreven. Vervolgens wordt er nog besproken dat tot één uur de wasmachine gebruikt mag worden door de samenleving. Dus niet de persoonlijke was. Op deze manier is er voldoende tijd om handdoeken te wassen. Jacco zal deze taak op zich nemen. Kortom er is weer aardig wat besproken voor de samenleving. Wat vindt jij van deze puntjes?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *