Cemal en Ruud hadden ruzie over poep

Cemal en Ruud hadden ruzie over poep

Tijd voor wat nieuws uit Utopia. Tijdens de vergadering van de samenleving tak meldt Cemal dat hij gisteren Boer John heeft gebeld. Cemal wil geen koeienpoep meer op het terrein en daarom wil hij graag dat Bender het weiland in gaat. Daarom heeft hij aan Boer John gevraagd of dat mogelijk is. Nadat aan Cemal wordt geadviseerd om dit met Ruud te bespreken, komt Ruud langs om te horen wat er aan de hand is. Ruud zegt dat Bender niet in het weiland gaat, dit omdat hij dan sneller gevaarlijk wordt. Cemal stelt vervolgens voor om iets anders voor Bender te bouwen. Ruud is het hier niet mee eens, en wijst Cemal erop dat hij gisteren de koeienpoep heeft opgeruimd en er pas de dag erna opeens iets over hoort. Rowena benadrukt dat ze deze situatie hadden kunnen voorkomen als ze goed hadden gecommuniceerd met elkaar. Later uit Ruud zijn frustratie bij Jessie en vertelt hij dat Cemal achter zijn rug om met boer John heeft gebeld over Bender. Verbaasd antwoordt Jessie dat Cemal het eerst aan Ruud had moeten vragen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 09:34

    Dieren horen in een weiland maar Ruud denkt dat hij alles mag de aso laat hem maar eens werken inplaats alleen aan zijn eigen genot heel de dag bezig zijn en die meid voor de gek houden want hij gaat vandaag of morgen toch terug naar Billy die zijn nog steeds verliefd op elkaar Romona hij houd jouw voor de gek voor zijn eigen genot open je ogen nou eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *