Billy en Jessie raken in een discussie na de BV vergadering

Billy en Jessie raken in een discussie na de BV vergadering

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo hadden een aantal bewoners die verantwoordelijk zijn voor de bv, voor het eerst een vergadering gehouden.

Na de vergadering uit Jessie zijn frustratie bij Rianne. Hij vindt dat het een rommelige vergadering was en dat er geen concrete taakverdeling is gemaakt, wat volgens hem wel nodig is. Rianne begrijpt zijn frustratie en is het met Jessie eens. Billy hoort het gesprek van een afstand aan en reageert dat ze het jammer vindt dat de twee hier na de vergadering over praten en het niet tijdens de vergadering hebben besproken. Al snel raken Billy en Jessie in een discussie over dit onderwerp. Jessie zegt dat hij aan het einde van de vergadering zijn irritatie had uitgesproken, maar in andere woorden dan dat hij nu tegen Rianne doet. Billy is het hier op haar beurt niet mee eens. Billy laat even later aan Benjamin, Victoria en Gina weten dat Jessie de vergadering chaotisch vond. Victoria vindt het jammer dat Jessie nu het gevoel geeft alsof het een mislukte vergadering was, terwijl er veel tijd en moeite in is gestoken. Later geeft Billy aan dat Victoria hetzelfde zegt als Billy, maar dat Jessie anders op Victoria reageert dan op haar. Ze heeft het gevoel dat zij en Jessie weinig van elkaar kunnen hebben. Jessie denkt dat het komt omdat er vaak één van de twee wegloopt en zich aangevallen voelt. De twee zijn het met elkaar eens dat ze aan hun communicatie moeten werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *