Rianne en Do over het gedrag van Jacco

Rianne en Do over het gedrag van Jacco

Rianne en Do hebben een gesprek over de bank. Het gesprek gaat over Rianne’s plek in de huidige groep. De dames praten over Jacco en zijn gedrag tegenover Rianne maar ook tegenover de andere bewoners. Zo vindt Do dat hij kattig uit de hoek kan komen, iets wat ze niet kan begrijpen. Rianne vraagt zich dan weer af waarom Jacco uit een wasverzachter fles dronk tijdens het centraal. Ik denkt dat hij het voor de aandacht doet voegt ze eraan toe. Maar ik wil niks zelf invullen en wil graag de echte Jacco zien benadrukt ze. Ik vind het verbazingwekkend dat hij de hele dag door kan gaan met gek doen en daarbij ook de nodige alcohol gebruikt gaat ze verder. Ook veranderd hij in een ander persoon als hij drank gebruikt aldus Rianne. Do raadt haar aan om het niet aan Jacco te vragen, ze voorspelt dat het niet goed zal vallen bij hem. En vertelt dat ze het vervelend vindt dat niemand er voor Rianne is. Ze laat weten dat zij er wel is voor Rianne. In mijn ideale samenleving is er niemand die zich eenzaam voelt, dus ook jij niet benadrukt ze. Ben jij het met Rianne eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. AH at 12:53

    Rianne, ik vind jouw een toffe meid. Niemand is perfect en jij ook niet. 16 Utopianen met een rugzakje. De ene is zwaarder {Cees} dan de andere. Maar ik vind dat je het prima doet in Utopia. Kus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *