Potentiële bewoner Wilmon is ziek

Potentiële bewoner Wilmon is ziek

Wat gebeurd(e) er vandaag de dag nog meer in Utopia? Potentiële bewoner Wilmon is onder andere ziek. Hij ligt dan ook op bed, verschillende bewoners komen af en toe bij hem kijken. Naar eigen zeggen voelt hij zich erg beroerd.

Verder is Ramona tijdens het centraal waar we over schreven boos weggelopen. Dit omdat ze het vervelend vindt dat er niet goed naar haar geluisterd wordt. Na het centraal zegt ze tegen Rowena dat ze er klaar mee is. Ze wil voortaan niet meer bij het centraal zitten. Rowena en Ruud staan wat later samen te knuffelen. Rowena geeft aan dat ze bang is om weer gekwetst te worden. Ruud zegt dat ze hier niet bang voor hoeft te zijn. Hij wil genieten van hun verliefdheid. Terwijl Romy het atelier aan het schilderen is staat Kevin bij haar te kletsen. Hij vertelt haar dat hij vele dingen leuk vindt en er graag achter wil komen wat zijn passie is. Hij vindt het bijzonder om met allemaal verschillende mensen in één huis te zitten. Hij geeft zelfs aan dat hij het tot nu toe fantastisch vindt. Verder loopt Kevin nog even lekker door de loops en maakt iedereen een praatje. Zo is hij benieuwd wat de bewoners bezig houdt en stelt verschillende vragen. Zo legt Victoria hem dingen uit over het bijvullen van de bar en laat Rianne haar schuur werk zien. Romy is bijna jarig en dat kan Cemal niet zomaar voorbij laten gaan. Hij schakelt de hulp van haar beste vriendin Ramona in om een leuk cadeautje te regelen. Dat was het wel weer zo’n beetje in een notendop. We komen snel terug met meer Utopia nieuws.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *