Cemal gaat opnieuw naar zijn vader

Cemal gaat opnieuw naar zijn vader

Cemal heeft een bijzondere brief gehad. En dit wil hij met iedereen delen, uiteindelijk roept hij dan ook de groep bij elkaar.

Cees heeft de brief ontdekt en overhandigt deze aan Cemal. Cemal leest deze vervolgens aandachtig door. Vervolgens drukt hij op de toeter om alle bewoners bij elkaar te krijgen. Als iedereen zit vertelt hij dat het om een brief van zijn broer gaat, ook Cemal genaamd. En vertelt nogmaals dat het al weer een tijdje geleden is dat hij zijn broer voor het eerst heeft ontmoet en dat hij een poging heeft gedaan om zijn vader te ontmoeten. Dan leest hij de brief voor. Het is een ontzettend positieve en mooie brief. Cemal’s broer sluit de brief af met goed nieuws. “Lief broertje, we gaan naar papa toe!” De groep begint te juichen en Romy rent op hem af om hem een dikke zoen te geven. Ook de andere bewoners komen hem knuffelen en vertellen hem hoe blij ze voor hem zijn. Cemal kan zijn geluk niet op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *