Karin wil niet meer in de groep van de samenleving

Karin wil niet meer in de groep van de samenleving

Na de vergadering van de samenleving uit Karin haar frustratie bij Benjamin. Want Karin lijkt ergens mee te zitten…

Ze vertelt  aan mede bewoner Benjamin dat ze eigenlijk niet in de samenleving tak wil zitten, dat het niet is waar ik hoor voegt ze eraan toe. Benjamin reageert dat het wel nodig is, voor de loods. Karin zegt dat ze dan liever nergens bij wil horen, maar hier is Benjamin het dan weer niet mee eens. Hij vindt dat iedereen in de groep bij een tak moet aansluiten. Karin antwoordt dat ze betrokken is bij de B&B en de merchandise. Hierdoor wil ze in de bv tak, maar dat werd volgens haar niet goed ontvangen. Ik vind het niet fijn dat anderen voor mij hebben bepaald bij welke tak ik mij moet aansluiten. Ik word geïrriteerd van mensen die hun eigen verantwoording niet dragen, maar wel met de vinger naar anderen wijzen gaat ze verder.Benjamin benadrukt dat Karin niet onder dwang bij de samenleving zit en dat ze zich altijd bij de bv kan aansluiten. Karin vindt fijn dat Benjamin dat zegt en de manier waarop hij reageert. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *