Potentiële bewoner Wilmon voelt zich weer beter

Potentiële bewoner Wilmon voelt zich weer beter

Wat gebeurde er gedurende dag nog meer in Utopia? We hebben er een samenvatting van gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo hielp Wilmon Romy bij de koeien en ze praten over hoe hij zich voelt. Wilmon laat weten zich goed te voelen en heeft geen pijn in zijn buik meer. Ook vertelt hij over zijn vriendin en wat ze voor hem betekent. Rowena en Benjamin zitten wat later achter de computer, ze hebben het over een evenement dat Rowena wil organiseren. Op dit evenement zal een organisatie een academie geven, maar zal Rowena ook zelf spreken. Benjamin raadt haar aan om goed na te denken over ideeën voor het evenement.

Do vertelt wat later aan Benjamin dat ze erg gelukkig is. Dit heeft te maken met de verkoop van de markt die goed loopt, de stop pesten week, de Virtual Reality bril die ze op mocht bij de presentatie van World Animal Protection en door haar post van een paar weken geleden. Potentiële bewoner Kevin laat zich van zijn beste kant zien en ruimt de vaatwasser uit. Karin komt de keuken in en uit haar tevredenheid. Verder praat nog met Jacco over zijn aanvaringen met Rianne. Victoria vindt dat de twee met elkaar moeten praten. Jacco zegt waar hij tegenaan loopt en waar hij zich aan ergert bij Rianne. Een gesprek is er nog niet geweest maar misschien volgt dat nog. Uiteraard komen we later weer terug met meer nieuws uit mini samenleving Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *