Jessie en Billy hebben moeite met het mogelijke vertrek van Cees

Jessie en Billy hebben moeite met het mogelijke vertrek van Cees

Nog wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Zo lijken Billy en Jessie het moeilijk te hebben met het mogelijke vertrek van mede bewoner Cees…

Want dat Cees binnenkort Utopia gaat verlaten is één ding wat zeker is. Of hij nu weggestuurd wordt of zelf gaat. Jessie realiseert dit ook en had het er afgelopen avond over met Billy en Cees. Jessie geeft toe dat hij Cees gaat missen. Gisteren en eergisteren kon ik boven de wasmachine kijken en pakte ik gewoon een schone handdoek. Theedoeken lagen klaar. Keuken is altijd schoon. De kamer waar we in slapen is altijd schoon en dat kan alleen maar een bende worden als je weg bent. Ik voorzie een hele hoop problemen waar we pas achter gaan komen als je weg bent zijn zijn woorden dan ook. Billy reageert dat ze hier liever ook niet aan wil denken. Ik word er emotioneel van en dat wil ik niet sluit ze het af. Denk jij dat het vertrek van Cees veel met zich mee gaat brengen zoals Jessie verwacht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Gerard at 18:50

  Hadden jullie maar niet op Cees moeten stemmen, jullie hebben die man nooit serieus genomen! Dus ik denk dat het straks een grote klerezooi wordt!

 2. Druif at 08:26

  Ik weer het wel zeker, het word een gore grote vieze bende daar.
  Kees kon dan wel eens zeuren maar had meestal wel gelijk.
  Het hek wat wat betreft drinken is dan ook weg .goed teken dat ze hem straks missen.
  En Kees geniet van je thuiskomst en je gezin straks . Lekker met mensen die opgevoed zijn En van je houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *