Wilmon had zijn tijd in Utopia anders voorgesteld

Wilmon had zijn tijd in Utopia anders voorgesteld

Afgelopen avond hadden potentiële bewoner Wilmon en Rianne een goed gesprek. Het ging over het leven in Utopia…

Terwijl Wilmon op de bank ligt, komt Rianne bij hem zitten. En vraagt of hij lekker vakantie aan het vieren is, maar de potentiële bewoner ziet het anders. Eerder op de dag stond hij nog fanatiek bosjes te kappen samen met Ramona maar nu weet hij niet wat hij kan gaan doen. En geeft vervolgens toe dat hij zijn tijd in Utopia anders had voorgesteld. Ik had verwacht dat ik elke dag genoeg kon doen, maar sommige dagen doe je gewoon niets voegt hij eraan toe. Dan probeer ik mensen te helpen, maar… Rianne onderbreekt hem en vult hem aan iedereen is hier met zijn eigen ding bezig. Volgens Rianne voert  egoïsme de boventoon en ontbreekt er een bepaalde harmonie in de groep. Ik heb me een lonely soldier gevoeld voegt ze eraan toe. Wilmon laat weten zich momenteel ook zo te voelen. Ik kan het met iedereen vinden maar een gesprek duurt vaak niet langer dan een aantal minuten. Dit vind ik lastig, als nieuweling in een groep van zestien sterke individuen gaat hij verder. Op dit moment moet ik mijn draai nog vinden… Denk jij dat Wilmon zijn draai nog op tijd gaat vinden in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Pip at 12:35

    Ik zou zo graag anders zijn, want in mijn visie van utopia steekt hij met kop en schouders boven iedereen uit. Maar heel eerlijk…hij zal daar niet kunnen groeien want de groep en de sfeer zal hem snel doen kelderen. Wilmon is veel meer waard dan dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *