Bekijk de vijfde editie van de vernieuwde Utopia inside

Bekijk de vijfde editie van de vernieuwde Utopia inside

Tijd voor een vernieuwde variant van Utopia inside. De talkshow verzonnen door Gert-Jan maar na zijn vertrek is opgepakt door Do en Jacco. In deze aflevering heeft de oudste bewoner van Utopia, Cees een bijzondere boodschap. Worden potentiële bewoners Wilmon en Kevin rondgeleid en zien we de fobie van Kevin. Verder is er ook nog het onderdeel Do doet en gaat Do de strijd aan met Billy en Rianne. Benieuwd naar de beelden? Bekijk de gehele uitzending hieronder terug:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Scarlet at 10:29

    Is toch helemaal niks aan zonder Cees, de enige die dat Utopia nog een beetje boeiend maakt. De rest is alleen maar bezig met zuipen, eeuwig op bed liggen en roddelen en stoken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *