Baby Utopia komt met ouders langs voor een babyshower

Baby Utopia komt met ouders langs voor een babyshower

Op 23 september, dé dag van het 1000 dagen feest, is baby Utopia Utopiana geboren. En vandaag kwam de baby met ouders Priscilla en Johan voor een babyshouwer langs. De loods is mooi roze versierd en Gina is druk geweest met het bakken van roze cupcakes, terwijl onder andere Jessie, Karin, Romy en Kevin zich ontfermden over het versieren van de loods. Ballonnen, slingers, kleden en servetten alles is roze! Met een warm welkom wordt het gezin onthaald door alle bewoners, die zich nieuwsgierig over de baby buigen. Als iedereen zit, staat Cees op om Johan en Priscilla toe te spreken. Namens iedereen wensen wij jullie een fantastische tijd en veel wijsheid. Om er een heel mooi mens van te maken! Ouderschap stopt nooit en ze zullen je altijd nodig hebben aldus Cees. De bewoners applaudisseren en Jessie zoekt de jonge ouders op. Hij heeft nog een presentje voor de baby en overhandigt Johan en Priscilla een rompertje, met alle handtekeningen van bewoners. Deze wordt ingelijst zegt de vader van de Utopia baby. Jessie is daar uiteraard op voorbereid en geeft daarom nog een ongesigneerd, extra setje kleren. Nadat alle bewoners de kleine Utopia hebben mogen vasthouden en bewonderen, is het voor Johan en Priscilla tijd om weer naar huis te gaan. Utopia heeft haar rust nodig. Maar het was een gezellige babyshouwer!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *