Potentiële bewoner Kevin lijkt niet gespannen voor morgen

Potentiële bewoner Kevin lijkt niet gespannen voor morgen

Morgen moeten de vaste bewoners kiezen wie van de potentiële bewoners mag blijven. Kevin of Wilmon. Als de Kevin de keuken in loopt, vraagt Benjamin nieuwsgierig hoe hij zich voelt. De tijdelijke potentiële bewoner reageert dat hij zich prima voelt. Ik heb lekker geslapen en ben niet zo heel zenuwachtig voegt hij eraan toe. Ik heb zin in morgen, omdat ik dan zekerheid heb of ik mag blijven. Maar het voelt vanaf het begin al goed en voel dat ik rustig ben gaat hij verder. Cees, die zich ook mengt in het gesprek, geeft aan dat hij Kevin nog maar weinig gesproken heeft en de nieuweling beaamd dat. De twee kletsen dan ook wat over de ambities van Cees en zijn presentie voor Jan Slagter. Geïnteresseerd hoort Kevin zijn verhaal aan. Gaat het spannend worden morgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *