Rianne heeft geen vrienden in Utopia

Rianne heeft geen vrienden in Utopia

Terwijl Rianne Rowena masseert, hebben de twee een goed gesprek over vrienden in Utopia.

Rowena zegt dat het goed gaat tussen haar en Ruud. We hebben soms meningsverschillen, maar het escaleert niet zoals bij Jessie en Billy. Ik heb nog veel te verwerken, maar Ruud weet waar hij aan begonnen is voegt ze eraan toe. Dan vraagt Rowena aan Rianne wie haar maatje is in Utopia. Na even nagedacht te hebben, merkt Rianne op dat ze die eigenlijk niet heeft. Ik vind dat er veel uitgesproken karakters in Utopia zitten en dat vindt het moeilijk om mensen te vertrouwen. Volgens Rowena moet groeien, door toenadering te zoeken bij anderen en te investeren. Ze denkt dat het wel komt, mits Rianne het toelaat. Ik vind het niet leuk dat jij een moeilijke start hebt gehad, maar ik denkt dat jij nog veel lol gaat hebben in Utopia. Denk jij dat Rowena gelijk krijgt? Gaat Rianne een echt maatje vinden in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *