Ramona voelt zich aangevallen door Cees

Ramona voelt zich aangevallen door Cees

Wat gebeurde er gedurende dag nog meer in Utopia? We hebben dat in dit bericht voor je samengevat. Zo is er een storing gaande op camera vier van de live streams. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen.

Verder hebben de bewoners van de mini samenleving lol gehad met helium ballonnen. En zien we wat later dat Ramona een eitje voor zichzelf maakt en vervolgens naar Le Luifel loopt voor wat mayonaise. Als ze weer de loods inloopt, vraagt Cees of het lekker smaakt.┬áRamona heeft het gevoel alsof hij haar wil controleren en de twee raken in discussie. Ramona vraagt of Cees haar met rust kan laten en loopt naar boven om daar haar eten op te eten. Rowena vraagt nog iets later aan Cees wie zijn beste maatje in Utopia is. Cees denkt na en noemt uiteindelijk vier namen op, Jessie, Ruud, Billy en Rowena. Rowena reageert dat ze mooie tijden met Cees heeft beleefd. Ruud is het hiermee eens en stelt dat het een groot gemis is als Cees Utopia zal verlaten. Verder zijn een aantal bewoners druk bezig met het schrijven van brieven voor het thuisfront. Gina, Rianne en Victoria zien we op de vide druk in de weer met pen en papier. Dat was het weer zo’n beetje, we komen later terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *