Cees vindt dat Bas erg negatief over hem is

Cees vindt dat Bas erg negatief over hem is

Bijna alle bewoners hebben op Cees hebben gestemd en het is zo goed als zeker dat hij naar huis gaat. Daarom besloot Cees afgelopen avond te reflecteren op de nominaties van zijn mede bewoners.

Tijdens de nominaties hebben de bewoners die op Cees gestemd hebben namelijk allemaal toegelicht waarom zij die keuze gemaakt hebben. Alle bewoners waren, ondanks dat ze Cees nomineerden, erg positief over hem. Alleen Bas, met wie Cees 15 maanden in Utopia heeft gezeten, niet. Cees vindt dat Bas in zijn speech enkel negatief over hem was en dat zit hem dwars. Hij lucht zijn hart bij Victoria. Cees vindt het vervelend dat hij 15 maanden met Bas in Utopia heeft gezeten en dat het op het einde zo moet gaan tussen hen. Victoria begrijpt zijn frustratie, maar adviseert Cees om er zich niet te veel van aan te trekken. Hij heeft 15 prachtige maanden gehad en moet geen negatief gevoel overhouden aan Utopia door de nominatiespeech van Bas. Ben jij het met Cees eens? En zal Kevin of Wilmon hem daadwerkelijk wegsturen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 17:57

  De meeste waren hem zat, dus waarom huichelen en huilen. Het is zijn tijd hebben ze gezegd.
  En ik vond hem een enorme zeurkous dag in dag uit.
  En daar hij toch weg zou gaan is dit beter dan iemand er uit sturen die er misschien net in zit en recht heeft om iets langer in Utopia te mogen blijven.

 2. Tineke Beumer at 12:57

  Het blijft jammer dat er zo gestemd mag worden.
  Het is flauw om te zeggen dat anderen de kans ook moeten krijgen, dan hadden andere bewoners die er al 15 maanden zitten ook weggestemd kunnen/moeten worden.
  Ik zou het eerlijker vinden als er gestemd werd op mensen die niets aan Utopia toevoegen bv.
  Of dat de kijker meer stemmen kan geven.

 3. Druif at 09:27

  Ik zou hem persoonlijk zelf niet wegsturen . Er zijn andere personen die weinig tot niks toevoegen.
  Het lijkt me leuker als Kees zelf de beslissing maakt . Ondanks dat hij afentoe terecht zeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *