Ramona in tranen door haar matras

Ramona in tranen door haar matras

Wat gebeurde er deze ochtend allemaal in Utopia? We hebben het in dit bericht voor je samengevat zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Om te beginnen is er nog altijd een storing op livestream vier. Nog altijd wordt er aan gewerkt. Enfin wat gebeurde er nog meer?

Om 09:00 uur wordt Ruud wakker. Hij kleedt zich aan en loopt richting de loods. In de keuken maakt hij een shake. Als hij deze op heeft gaat hij naar de vide en kruipt tegen Rowena aan. De volgende die wakker wordt is potentiële bewoner Kevin. Als hij rustig is opgestaan en een kopje koffie heeft gedronken begint hij met het schoonmaken van de bar. Niet veel later worden ook Karin, Jessie en Billy wakker. Karin vraagt wat later aan Kevin of hij zenuwachtig is, aangezien er vandaag een potentiële bewoner moet vertrekken. Kevin reageert dat hij wel een beetje kriebels voelt. Even later vraagt ook Billy hoe hij zich voelt. Billy stelt Kevin gerust door te zeggen dat Wilmon naar haar idee niet zo graag wilt als hem.

Om 10:00 uur loopt Billy naar de brievenbus om de post op te halen. Met een flinke stapel post loopt ze vervolgens naar Romy toe, want Romy is jarig vandaag! Enthousiast maakt Romy de enveloppen open. Rowena praat met Ruud over hun relatie. Ze benoemt dat ze graag wil dat zij en Ruud het beste in elkaar naar boven halen. Als voorbeeld neemt ze de relatie tussen Ruud en Billy. Ze heeft het idee dat de negativiteit in die relatie de boventoon voerde. Ramona wil ook nog graag een nieuw matras. Dit bespreekt ze met Jessie terwijl ze achter de computer zit. Jessie vraagt haar hoe ze dit wil gaan betalen. Ramona antwoordt dat ze dit niet weet maar dat ze het wel echt nodig heeft. Dan begint ze te huilen. En geeft veel pijn de hebben. Dit komt volgens haar door haar huidige matras.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *