Het kan Bas niet schelen dat hij Cees gekwetst heeft

Het kan Bas niet schelen dat hij Cees gekwetst heeft

Dat Cees morgen vertrekt uit Utopia lijkt inmiddels vrij zeker te zijn. Of hij zelf opstapt of dat hij weg wordt gestemd zal morgen bekend worden. Terwijl hij het hierover heeft met Do wil hij ook nog even benoemen dat Bas hem heel veel pijn heeft gedaan. Zoals hij afgelopen avond ook al liet weten.

Cees doelt hiermee op de negatieve woorden van Bas over Cees tijdens de nominaties. Direct na de nominaties heeft Cees dit al tegen Bas gezegd. Bas gaf toen aan dat hij dit deed omdat Cees hem voor leugenaar uitmaakte bij Do. Je moet bij Bas zijn reageert Do dan ook. Cees antwoordt dat het Bas niet interesseert. Do bevestigt dit, en legt vervolgens uit dat dit komt door wat er is voorgevallen. Cees begrijpt dit argument niet. Hij vindt dat hij er vijftien maanden voor Bas is geweest en dit koude afscheid doet hem verdriet. En Do laat nog eens weten dat ze zich er verder niet meer mee te willen bemoeien. Wat Bas gedaan heeft, en de manier waarop vind ik heel erg sluit Cees het gesprek af. Maar of dit gesprek nog een vervolg krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *