Bas heeft toch wel moeite met het vertrek van Cees

Bas heeft toch wel moeite met het vertrek van Cees

Zojuist schreven we nog over Bas. Het lijkt hem weinig te schelen dat hij Cees gekwetst heeft. Maar het lijkt toch een beetje anders te zitten…

Dit wordt duidelijk als Bas en Do met Sascha een rondje over het Utopia terrein lopen. Do vertelt Bas over het gesprek met Cees wat ze eerder had. En  vertelt wat Cees heeft gezegd en dat ze het irritant vindt dat hij zijn frustraties over Bas bij haar neerlegt. Bas luistert naar wat Do te vertellen heeft en zegt dan dat het hem, in tegenstelling tot wat Cees beweert, juist wel interesseert. Ik vind het gewoon moeilijk als er mensen weggaan die dichtbij me staan geeft hij vervolgens toe. Do kijkt wat verbaasd en adviseert gelijk om met Cees hierover te praten. Ik wil niet dat Cees met een rotgevoel vertrekt, benadrukt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *