Kevin wordt vaste bewoner van Utopia

Kevin wordt vaste bewoner van Utopia

Tijd dat de bewoners mogen kiezen wie van de potentiële bewoners vaste bewoner wordt. Wordt het Kevin of Wilmon? De bewoners komen bijeen om dat te beslissen.

Billy doet de opening. En vertelt Kevin en Wilmon dat de bewoners in beraad gaan. Ze vraagt ze dan ook om de loods even te verlaten. Kevin en Wilmon lopen vervolgens naar buiten. Bizar dit zegt Kevin tegen Wilmon. Ze blikken terug op op hun opvallende binnenkomst. De bewoners gaan ondertussen in overleg. Een voor een noemen zij hun voorkeur op. Iedereen stemt ervoor om Kevin te laten blijven. Cees noemt de goede punten van Wilmon op. Maar vertelt de groep ook over een gesprek tussen hem en Wilmon, waarin Wilmon heeft aangegeven dat Utopia niet is wat hij ervan verwacht had. Cees vindt het jammer, want hij had Wilmon graag in Utopia gezien. Ook de andere bewoners zien goede punten in Wilmon. Utopia is te koud voor Wilmon grapt Ruud vervolgens. Uiteindelijk is iedereen het ermee eens, Kevin zal een toevoeging zijn voor Utopia en mag dus ook blijven. Dan is het tijd om Kevin en Wilmon erbij te halen. Als de twee weer in de loods zijn begint Billy te vertellen. Ze maakt het spannend. En vertelt dat de bewoners het moeilijk vonden en dat ze uiteindelijk hebben besloten dat Wilmon mag blijven. Dan valt er een lange stilte met veel verbaasde blikken. Kevin snap er niks van. Gelukkig verbreekt Billy de stilte al gauw door te zeggen dat het een grap is. Er wordt hard gelachen. De bewoners knuffelen Wilmon allemaal. Er klinken veel lieve woorden. Ze wensen hem al het geluk van de wereld toe. Kevin is vanaf vandaag vaste bewoner en zal morgen uitmaken wie van de genomineerden definitief naar huis moet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *