Bas en huilende Cees maken het goed met elkaar

Bas en huilende Cees maken het goed met elkaar

Bas volgt het advies van Do op en stapt op Cees af voor een gesprek. Hij vraagt hoe het met Cees gaat. De twee heren staan wat ongemakkelijk tegenover elkaar als Cees zegt dat hij moe is en het koud heeft. Bas probeert het ijs te breken door Cees te helpen met de knoopjes van zijn blouse. Niet veel later pakt Bas Cees bij de schouders en geeft hem een dikke knuffel. Kom eens even hier jij! zegt hij terwijl hij dit doet. Cees stribbelt in eerst instantie wat tegen maar geeft Bas dan toch een knuffel terug. Terwijl de twee mannen elkaar vasthouden zegt Cees tegen Bas dat hij hem echt pijn heeft gedaan. Bas reageert dat het echt niet zijn bedoeling was. Terwijl Cees nogmaals benoemt dat er niks positiefs zat in de speech van Bas schieten zijn ogen vol. Emotioneel loopt hij de paarse kamer in gevolgd door Bas. Bas legt vervolgens uit dat zijn speech eigenlijk langer had moeten duren, maar dit niet het geval was omdat hij het zelf ook moeilijk kreeg. En vertelt gelijk wat hij nog meer had willen zeggen. Zo zegt Bas dat hij Cees gaat missen en dat hij het een goed mens vindt. Dit doet Cees goed. Knikkend veegt hij de tranen uit zijn ogen. Dan knuffelen de twee weer. Hoe kon je dat nou doen? vraagt Cees met snikkend. Bas is het met hem eens dat hij het anders had moeten aanpakken. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. AD at 10:37

  bas heeft altijd zijn hand boven z,n hoofd gehouden
  cees moet leren hoe hij het brengt niet meer werkt in 2016
  omdat hij 62 jaar is moeten ze luisteren maar 62 is niet oud meer
  zeg zelf iemand die 60 is wat jong dan spreekje je zelf tegen
  en zeker in deze setting je komt ergens binnen en niet in je eigen huis
  al had die meetal wel gelijk

 2. Karel at 08:23

  Kees je hebt 15 maanden het leven van alle bewoners tot een hel gemaakt nu zegt er eindelijk eentje hoe het zit en nu ga je bij iedereen staan janken wat een klein kind ben en ga thuis uithuilen maar niet op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *