Kevin laat weten dat hij niet per se degene met de meeste stemmen wegstuurt

Kevin laat weten dat hij niet per se degene met de meeste stemmen wegstuurt

We beginnen deze dag met nog wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Zo stonden Cemal en nieuweling Kevin in de keuken te praten over de eliminatie. Deze vindt vandaag namelijk plaats.

Cemal beseft dat Kevin nu Cees zijn slaapplek in zal nemen. Hierop reageert Kevin dat Cemal eigenlijk nog niet kan weten wat er morgen gaat gebeuren. Hoewel iedereen ervan uitgaat dat Cees weggestemd zal worden, is dit niet zeker benadrukt hij. Ik zal niet per se stemmen op degene die de meeste stemmen van de andere bewoners heeft gehad gaat hij verder. Dit vindt Cemal op zijn beurt goed van zijn mede bewoner en merkt op dat het een stunt zal zijn als Kevin iemand anders eruit zal stemmen. Kevin zegt dat hij de speeches bij de nominaties wel zal meenemen in zijn keuze, maar dat betekent niet dat hij zo maar de groep zal volgen. Denk jij dat het spannend gaat worden? We komen er vandaag achter, hou de website dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *