Billy vindt dat Jessie te veel met de stemronde bezig is

Billy vindt dat Jessie te veel met de stemronde bezig is

Ook Billy heeft gehoord dat Jessie en Romy afgelopen avond enige onenigheid hadden. Jessie heeft namelijk gezegd dat Romy genomineerd gaat worden wat totaal verkeerd bij haar viel. Billy besluit niet veel later om verhaal te halen. Dit gesprek vond buiten plaats. Billy zegt te gen Jessie dat ze vindt dat Jessie veel te veel bezig is met de stemronde. En wil vervolgens weten waarom hij gezegd heeft dat Romy op de bank zou komen.  Jessie heeft hier eigenlijk geen goed antwoord op. Hij is zich er wel van bewust dat hij het niet op de juiste manier heeft aangepakt. Je bent een beetje paniekvoetbal aan het spelen merkt Billy op. En adviseert hem dit niet te doen. Maar Jessie is het hier op zijn beurt niet mee eens. Ik heb  niet het idee dat ik meer met de stemming bezig ben dan de andere bewoners voegt hij eraan toe. Geïrriteerd door de opmerking van Billy loopt hij vervolgens weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *