Romy woedend door een opmerking van Jessie

Romy woedend door een opmerking van Jessie

Zoals we al omschreven is Jessie afgelopen avond alle bewoners af gegaan om te achterhalen wie op wie gaat stemmen. Niet veel later spreekt hij zijn vermoedens uit wat tot woede lijdt bij Romy…
Jessie zei tegen Romy dat hij denkt dat zij op de bank komt. Deze opmerking schiet bij Romy in het verkeerde keelgat. Woedend doet ze haar beklag bij Jacco. Ramona besluit ondertussen verhaal te halen bij Jessie. Al snel komt Ramona erachter dat Jessie geen grapje maakt maar het meent. Ze spreekt hem hierop aan omdat hij Romy overstuur heeft gemaakt met zijn opmerking. Vervolgens loopt Jessie naar Romy toe. Romy geeft aan dat ze heel boos op hem is en niet met hem wil praten. Maar Jessie wil graag benoemen dat hij meende wat hij zei. Ook zegt hij dat het niet zijn bedoeling was om haar overstuur te maken. Op dit moment lacht Romy, maar niet veel later verandert haar lach in tranen. Benjamin en Ramona staan klaar om haar te troosten. Denk jij dat Romy gevaar loopt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *