World Animal Protection kwam weer langs in Utopia voor een lezing

World Animal Protection kwam weer langs in Utopia voor een lezing

Naast gesprekken over de aankomende stemronde kregen de bewoners ook nog bezoek. World Animal Protection kwam langs voor een lezing. Eerder was deze stichting ook al in Utopia.

Bas ontving afgelopen avond een paar medewerkers van deze stichting. Er volgt een voorstel ronde en daarna gaat Bas met deze mensen zitten om de lezing voor te bereiden. Niet veel later komen alle bewoners bij elkaar. Bas opent de lezing en vertelt waar hij zich voor inzet. Vervolgens vertelt hij wat World Animal Protection allemaal doet en blikt ook nog even terug op de actie die hij met Ruud gedaan heeft. Namelijk voor dolfijn spelen. Dan neemt een medewerker van de stichting het over. Hij vat even kort samen wat de bedoeling is van deze avond en waar World Animal Protection precies voor staat. Vervolgens kan de lezing echt beginnen. Vanavond gaat over dolfijnen. De verhalen en beelden wekken emoties op bij de bewoners. Rowena, Ramona, Billy, Ruud, Do en Bas houden het bijvoorbeeld niet droog. Alle bewoners blijven aandachtig kijken en luisteren. Maar na alle tranen van het leed is het ook tijd voor wat positiviteit. De bewoners krijgen één voor één een VR-bril op om ook zo beelden te bekijken. Dit levert hilarische momenten op. Niet veel later eindigt de lezing en zijn de bewoners nog wijzer geworden van deze stichting.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *