Wie wordt er vandaag genomineerd?

Wie wordt er vandaag genomineerd?

De grote vraag van vandaag is natuurlijk welke bewoners uit Utopia worden genomineerd? Afgelopen avond werd daar flink over gesproken, dit omdat vandaag de stemronde weer plaats gaat vinden. Wat er allemaal besproken is omschrijven we hier voor je…

Zo zaten Romy en Ramona buiten te fluisteren. Romy zegt dat ze nog nooit zo zeker is geweest bij een stemming. Ze gaat vol op één iemand deelt ze gelijk mede. Ramona grapt dat ze deze keer niet moet huilen op het moment dat ze haar stemmen uitdeelt. Romy verzekert haar dat dit niet gaat gebeuren omdat ze deze keer een aantal hele goede argumenten heeft. Ook Jessie en Ruud bespreken de nominaties. Ruud zegt tegen Jessie dat het spannend voor hem wordt. Kortom Ruud verwacht dat Jessie stemmen gaat krijgen. Jessie is het met Ruud eens. En gaat ervan uit dat hij drie stemmen van Ruud krijgt, en één publieksstem. Even later heeft Jessie een goed gesprek met Rianne. Ook hier komt de stemming ter sprake. Jessie wil graag weten wat Rianne gaat stemmen. Rianne antwoordt dat ze op Romy en Jacco wil gaan. Als reden hiervoor geeft ze de wispelturigheid van beiden aan. Jessie en Billy willen zekerheid. Daarom besluiten ze samen alle bewoners langs te gaan om te kijken op wie zij gaan stemmen. Van sommige bewoners weten ze het. Maar andere bewoners houden hun lippen stijf op elkaar. Wie denk jij dat er genomineerd gaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 15:06

    Ik snap nog steeds niet dat BILLY der in zit Ruud had gevraagd voor de terug komst
    daar is over gestemd maar dat geld, toch maar voor twee maanden of zie ik dat nu verkeerd!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *