Wie worden er genomineerd?

Wie worden er genomineerd?

Wat is er nog meer gebeurd in huize Utopia? Naast het centraal niet extreem veel maar de kleinere gebeurtenissen hebben we voor je omschreven zodat je weer op de hoogte bent.

Rianne tekent onder toeziend oog van Cemal hoe het prieeltje op de akker eruit moet komen te zien. En legt uit hoe hij moet worden en welk materiaal ze kunnen gebruiken. Jessie loopt langs en denkt ook mee over de uitwerking. Wat later bespreekt Jessie met Cees de naderende stemming. Wie gaan er op de bank komen?  Jessie gokt dat waarschijnlijk Cees, Rianne en hijzelf op de bank komen te zitten.

Gina uit wat later haar frustratie over het zakgeld en de discussie erover in centraal bij Victoria, die de verf uit Gina’s haar aan het wassen is. Victoria vindt het vervelend dat Gina het gevoel heeft alsof ze alles moet verklaren, terwijl het logisch was dat ze van het zakgeld kleren koopt. Romy en Rowena zijn verder druk bezig in de sportschool, terwijl er vrolijke muziek uit de box klinkt. Romy doet Rowena’s routine na. Ze wil fit zijn voor haar bezoek zaterdag. Terwijl ze zich optrekt moedigt Rowena haar aan. Uiteraard komen we spoedig terug met meer Utopia nieuws zodra er weer iets gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *