Jessie biedt zijn excuses aan tegenover Romy

Jessie biedt zijn excuses aan tegenover Romy

Nadat Billy Jessie aansprak over de opmerking die hij maakte besluit Jessie met Romy te praten. Jessie heeft namelijk gezegd dat Romy genomineerd zou worden. Billy is van mening dat Jessie te veel met de stemronde bezig is en blijkbaar heeft Jessie hier eens goed over nagedacht. Jessie besluit Romy op te zoeken en vertelt vervolgens dat hij niet beseft heeft dat het haar zo veel zou doen. Romy reageert wat kortaf en geeft aan dat ze het gevoel heeft dat Jessie de opmerking heeft gemaakt omdat hij zelf onzeker is. Ik vind het niet fijn dat jij jouw gevoel op mij projecteert voegt ze eraan toe. Ook denkt Romy dat hij zijn excuses nu alleen maar aanbiedt omdat hij bang is stemmen van haar te krijgen. Jessie ontkent dit. Uiteindelijk accepteert Romy het excuses van Jessie en geeft aan dat ze hem voortaan niet meer serieus zal nemen. Ze wil ook nog benoemen dat ze het een aparte actie blijft vinden en dat ze het jammer vindt dat hij dit alleen doet omdat hij weet dat ze gevoelig is. Met welke bedoeling denk jij dat Jessie zijn excuses aanbiedt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *