Kou in Utopia, de verwarming is kapot!

Kou in Utopia, de verwarming is kapot!

Ook in Utopia is het fris, het koude weer heeft immers de mini samenleving ook bereikt. Deze ochtend werd duidelijk dat de bewoners voorlopig nog even in de kou moeten zitten. De verwarming werkt namelijk niet! Kevin en Romy besluiten dan ook al vrij snel om naar buiten te gaan om hout voor de haard te halen. Niet veel later steken ze deze aan met Rowena. Samen warmen ze op voor het vuur. Ruud besluit zich extreem warm aan te kleden. Een trui, vest en een dikke winterjas maken deel uit van zijn uitrusting. Ook wikkelt hij een sjaal om zijn hoofd. Dit is voor Jessie reden om een monteur te bellen. In zijn winterjas met de telefoon aan zijn oor vertelt hij wat de situatie in de loods is. Maar Ruud wacht niet op een monteur. Hij besluit zelf een oplossing te zoeken: knuffelen met een mini-kachel. Laten we hopen dat het snel wordt opgelost!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *